onsdag 26 september 2007

Slutmjäkat: Dimmu Borgir - The Serpentine Offering

Jag skrev ju i min presentation att jag börjat intressera mig för hårdare musik, så det är väl dags att bevisa det då, med andra ord så är det slutmjäkat. :-)
Man kan ju säga vad man vill om att ett gäng vuxna karlar sminkar sig vita i ansiktet och sjunger om djävulen, men det kan vara väldigt förlösande att få ur sina aggressioner genom att lyssna på exempelvis "The Serpentine Offering" med Dimmu Borgir. Vad som gorde att jag fattade tycke för skivan "In Sorte Diaboli" som "The Serpentine Offering" är tagen från är att låtarna är omväxlande med lungnare partier och ren sång. Det kan bli lite mycket med 45 minuters oavbrutet mangel för min del, jag är med andra ord inte en riktigt metalskalle riktigt än (om jag någonsin blir det).

2 kommentarer:

  1. Nu börjar det likna nått :)

    Snart är du där och tar steget fullt ut från flummig proggare till äkta METAL HEAD :)

    SvaraRadera
  2. Hehe, det kan lika gärna bli så att det är du som tar steget över till den flummiga progsidan. :)

    SvaraRadera