torsdag 11 oktober 2007

Closer, lite länkar och en video
Jag har lyssnat på så mycket musik sen jag började med den här bloggen så jag kommer faktiskt inte ihåg hur jag kom i kontakt med den svenska gruppen Closer? Det som jag hört med dem är det som ligger på deras Myspace-sida och på deras hemsida. Vad kan man säga om dem då? Ja, det är progressivt, på gränsen till progressiv metal men ändå inte. En recension beskrev det som progressiv hårdrock och det kan jag hålla med om. De skriver själv att deras influenser är bland annat Tool, Neurosis och Faith No More. Det bästa är väl att du kvistar över till både Myspace-sidan och deras hemsida som har några fullängdssmakprov från deras två EP:s och bildar dig en egen uppfattning. Om du vill ha allt serverat på silverfat och inte orkar följa mina länkar kan du kolla på videon till låten "Open Casket" istället.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar