onsdag 24 oktober 2007

The Hives firar med en sångNär det eminenta SVT-programmet Musikbyrån fyllde tio år förra året så var The Hives där och spelade en medley på, vad de tyckte, de bästa låtarna under årtiondet som gått. Jag har tyckt att The Hives varit ett roligt band med glimten i ögat, men aldrig gillat musiken. När jag såg den här videon fick jag dock omvärdera vad jag tyckte musikaliskt om bandet, de kunde ju verkligen spela. Sen att jag inte gillar deras egna låtar kanske ändras med den nya skivan, "The Black And White Album"? Skivan har fått hyfsat bra kritik, om man nu vågar lita på musikjournalister.

Låtarna som de framför är i klippet är:

  1. "List Of Demands" (Saul Williams)
  2. "Hey Ya!" (Outkast)
  3. "Two Theives" (Compulsive Gamblers)
  4. "Gotta Get Some Action Now!" (The Hellacopters)
  5. "Stay Fly" (Three 6 Mafia)
  6. "Seven Nation Army" (The White Stripes)
  7. "Hate To Say I Told You So" (The Hives)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar