måndag 15 oktober 2007

Konserttips: Anekdoten och Riverside

För er som inte kan hålla er tills dess att Anekdoten spelar på 21st Anniversary Schizoid Boat så har jag glada nyheter. Redan den 11:e november spelar de på Kägelbanan i Stockholm som uppvärmare till den polska gruppen Riverside. Tyvärr har jag inte möjlighet att gå då, men jag kan ju tipsa er andra om evenemanget.

Om du undrar hur Riverside låter kan du gå in på
deras sida på Last.fm och ladda ner några låtar där eller titta på videon nedan med låten "Acronym Love" från EP:n "Voices In My Head". Påminner rätt mycket om Porcupine Tree tycker jag, vilket alltid är ett plus.För er som inte hört Anekdoten finns kan jag råda bot på det också. Dels genom att länka till
deras sida på MySpace men även genom att lägga ut videon till låten "The War Is Over" från skivan "Gravity".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar