tisdag 30 oktober 2007

Musikalisk presentation till Melloboat 2008

När jag gick ut från Rushkonserten i lördags stod det en kille och delade ut flyers. Efter en snabb koll på lappen i min hand såg jag att det var Stefan Dimle som var och gjorde reklam för sin båttripp. Man kan förstå att han valde att stå där, målgruppen är nog den rätta.
Jag hittade ett musikaliskt kollage som presenterar artisterna som ska spela på Melloboat 2008. Man kan konstatera att det blir en blandning mellan hårt och mjukt.

3 kommentarer:

 1. Låter bra!
  Höjdpunkterna blir helt klart Opeth & Katatonia ;)

  SvaraRadera
 2. jag bokade biljett enbart på Opeth och Katatonia, men enligt teasern kommer jag att mysa runt hela båtresan!!

  SvaraRadera
 3. Ja, det är verkligen ett evenemang man inte vill missa.

  SvaraRadera