tisdag 27 november 2007

Längre köttfärslimpa på albumFör ett tag sedan var jag hemma hos en kompis som var lite upprörd över att Meat Loaf ställde in stockholmsspelningen på grund av en cysta på stämbanden. Tyvärr inte mycket man kan göra åt sjukdomar, det hade varit en annan femma om han hade ställt in på grund av dålig biljettförsäljning. För att trösta sig spelade han albumversionen av låten "Bat Out Of Hell" som till min förvåning var hela fem minuter längre än den som jag hört. Det här är förstås grundfakta för inbitna Meat Loaf-fans, men eftersom jag inte kan räkna mig till den skäran (än) så hade jag som sagt ingen aning om detta faktum. Om man ska prata om musiken så tycker jag som van långlåtslyssnare att albumversionen är bättre än gemenemanversionen då den tillåts flumma ut lite mer utan att det för den skull blir vare sig tråkigt eller dåligt.
Det här inlägget vore rätt misslyckat om jag nu inte hade den långa versionen för lyssning, så nedan har du en stream av låten från albumet med samma namn.

Vill du läsa mer om låten kan du kolla in Wikipedia.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar