onsdag 7 november 2007

Nytt album från Galleon - Engines Of CreationIbland när lusten faller på så brukar jag ta fram min akustiska gitarr och plinka bort en kvart eller så. Tyvärr så händer det inte så ofta längre, men kanske återvänder inspirationen nu när min gamla gitarrlärares (Sven Larsson) grupp släpper en ny skiva. Det handlar om söderhamnsbandet Galleon som efter fyra år idag släpper en ny fullängdare; "Engines Of Creation", deras nionde i ordningen. På Progress Records (gruppens skivbolag) sida kan man ladda ner titellåten i mp3-format alldeles gratis för lyssning. Låter helt ok tycker jag, speciellt det Genesisinspirerade partiet i slutet av låten är nåt som jag uppskattar. Ska bli intressant att höra hela plattan.

Länkar:

1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera