måndag 5 november 2007

Recensioner av Kents finska turnépremiär


Eftersom biljetterna tog slut som smör i solsken så blir det ingen Kentspelning för mig den här gången och det verkar som att jag får gräma mig lite extra nu när jag läser recensionerna då det överlag är bra kritik de får. Lite länkar till recensioner nedan, jag fyller på med fler allt eftersom.


Uppdatering:

Finsk uppdatering:

2 kommentarer:

  1. Melodin är bra i Kents låtar, men det de sjuger om är som senaste låten, ingenting.

    SvaraRadera
  2. Jag håller inte riktigt med. Jocke Berg skriver medvetet så att man kan tolka hans grundidé på sitt eget sätt. Ta till exempel "Klåparen" som beskriver hur någon med höga förhoppningar inför en skoldans får stå där ensam och hur det sen upprepar sig genom livet. Men det är ju bara min tolkning.

    SvaraRadera