måndag 17 december 2007

Perssons Pack spelar på hemmaplanI julhelgen kommer jag (förhoppningsvis) att få se en artist som jag missat otaliga gånger av olika anledningar, nämligen Perssons pack. På juldagen spelar Packet i Bollnäs på restaurang Renen med gästartister i form av Niklas Frisk och Love Antell (känd från gruppen Florence Valentin) och dagen efter på restaurang Amidas i Söderhamn. Nu har jag inget som står i min väg för att se denna grupp som jag till slut förstod storheten med.
När jag läser på
perssonspack.com så står det att Love Antell numera är permanent gitarrist i bandet, så han kan väl inte räknas som gästartist då.
För att kittla era och mina sinnen så slänger jag in en video från när nittiotalet var ungt (närmare bestämt 1991) från skivan "Äkta Hjärtan", duetten med Jakob Hellman, "Tusen Dagar Härifrån".2 kommentarer:

  1. Grym låt och grymt linne som Hellman har. Känns helt rätt att fixa ett sånt till nyår. Var tog Jakob Hellman vägen förresten?

    SvaraRadera
  2. Kanske var det linnet i den här videon som gjorde att han la av rockstjärnelivet för gott? :) Jag vet faktiskt inte vad han gör nuförtiden, men tack vare att han la av efter en succéskiva så har ju det bara byggt på myten om honom.

    SvaraRadera