tisdag 29 januari 2008

En tur i KissaffärenSåg att Kiss är på väg till Sverige i sommar, inga datum eller arenor bestämda än, men det kommer nog. Kiss i sin nuvarande form med Thommy Thayer och Eric Singer i Ace Frehleys respektive Peter Criss smink känns lite väl underligt för att jag ska vilja gå på den konserten. Det är nog, om man ska spekulera lite, ännu lite pengar i Gene Simmons kassa som är högst på prioritetsordningen vad gäller den här turnén? För att ytterligare spä på mina misstankar om Genes pengahunger kan man kolla in gruppens officiella sida där allt mellan himmel och jord säljs med en Kiss-logga påklistrat. Några är dock rätt roliga som till exempel Kisskondomer (blir ännu roligare på svenska), "Hotter Than Hell"-termometer, Kisshaklapp eller varför inte ett par Kisscykelbyxor? Senast ut är Kissbordslampan i form av en yxbas. Vad ska man säga?
Hoppas dock att grabbarna bevisar att jag har fel för det är ändå mina tidigaste idoler som ska spela i Sverige någon gång i sommar.

1 kommentar:

  1. Ja, det verkar finnas hur mycket prylar som helst då det gäller Kiss. Finns tydligen även kistor och har för mig att de även har plastkåpor till strömrytare (taklampor) med Kisslogan på. It's crazy crazy crazy, fast lite kul någonstans.

    SvaraRadera