torsdag 17 januari 2008

Skivrecensionsradda, vecka 3Verkar som att det börjar släppas lite skivor igen efter helgerna. Här är ett axplock av tidningarnas recensioner med länkar och betyg inom parantes. Som vanligt uppdaterar jag listan allt eftersom.

3 kommentarer:

 1. Vad är det för skräp du länkar till? Nä tacka vet jag Driftin' Honkey Tonks senaste alster..

  SvaraRadera
 2. Hejsan,

  Hittade din blogg via blogtoplist.se och nog har du mycket blandat godis allt.. Men det är lite tråkigt för många ggr (speciellt med denna typ av inlägg) verkar det som du enbart fiskar besökare via diverse tidningar?? Det är synd, för bloggen tappar lite fart på det imho.

  Jag är ofta inne och surfar på de olika bloggarna på blogtoplist.se, där jag för stunden håller Schlagerprinsessan som min favorit. Hon gör den super-duper-underhållande med sina egna, många gånger, skruvade insikter/åsikter om allt hon skriver om.. Hon kanske också raggar, vad vet jag - men hon gör det isåfall i det fördolda..

  Ta efter henne vettja så det inte blir så uppenbart..

  Slutligen, tack för en intressant blogg.. Jag har hittat lite ideer till ny fräsch musik (men vem f-n är Britta Persson?)..

  SvaraRadera
 3. Schulman Wannabee: alltid kul med konstruktiv kritik, tack för det.

  Inget att sticka med under stolen att jag vill att fler besökare ska hitta till min sida (för att i förlängningen kanske upptäcka ny musik och även tipsa mig). Frågan är bara hur man ska göra det? Jag har som ambition att varje inlägg ska ha något sorts mervärde än att bara länka till en nyhet i en tidning och återupprepa den, ibland lyckas man ibland inte. Tanken med just detta inlägg är att den som läser får en drös recensioner behändigt samlade på ett och samma ställe. Jag har dock haft mina funderingar på om jag ska fortsätta med just recensionerna. Vi får se?

  För att avrunda med din fråga om vem Brita är. Jag hörde henne på radio häromdagen och hon låter som att hon lyssnat på Nick Drake både en och två gånger.

  SvaraRadera