måndag 4 februari 2008

Tom Petty på Super Bowl XLIIJag kan faktiskt reglerna i amerikansk fotboll så pass bra att jag kan följa en match och förstå vad som händer. Däremot så kan det bli lite tradigt med alla avbrott hela tiden så det är inte så ofta jag kollar på matcher. Igår gick hursomhelst Super Bowl XLII av stapeln och som alltid brukar det vara påkostade halvtidsshower. I år var det gamle gubbrockaren Tom Pettys tur att spela för det antal hundra miljoner som följer matchen och eftersom jag gillar Tom så passar det väl bra att jag lägger ut några klipp från hans uppträdande.

"Free Fallin'/Running Down A Dream""I Won't Back Down""American Girl"

2 kommentarer:

  1. ahhhhh, Petty! Han har väl slutat turnera nu, annars hade det varit trevligt att se honom live!

    SvaraRadera
  2. Jag hade ingen aning om att Petty slutat turnera. Ska han sitta vid poolkanten och slappa nu i fortsättningen?

    SvaraRadera