onsdag 16 april 2008

Jesus Christ Pose

I början på nittiotalet köpte mina föräldrar en parabol och en ny värld av kanaler öppnades för mig. En av dessa var MTV som på den tiden fortfarande gjorde skäl för namnet och visade musik och de hade den goda smaken att visa Soundgardens "Jesus Christ Pose" som jag gillade direkt. Det var (och är) något speciellt i den låten som föll mig i smaken. Jag sprang ner till den lokala skivhandlaren och köpte skivan "Badmotorfinger" på vinst och förlust, det visade sig vara vinst.
Tyvärr så blev det här det enda inköpet jag gjort då jag inte alls gillar uppföljaren "Superunknown" med refränguppreparlåten "Black Hole Sun". Läs lite mer om gruppen
här.

1 kommentar:

  1. Vad kul! "Alla" föredrar ju Superunknown - utom jag, som också älskar Badmotorfinger! Finns det egentligen något att klaga på på den plattan? Tror inte det. Jag hoppades mycket på Audioslave, men blev besviken... Varför har Chris Cornell slutat skrika?

    www.furenhed.se

    SvaraRadera