onsdag 23 april 2008

Lyssna på Portishead - ThirdIdag på förmiddagen har jag slölyssnat lite på Portisheads senaste album "Third" på musikcommunityn Last.fm där den streamas i sin helhet. Jag har aldrig lagt så mycket energi på just den här gruppen men jag gillade vissa partier på skivan även om det kändes som om låtarna aldrig riktigt lyfte till något som gör att mitt intresse ska hålla sig kvar för vidare utforskning. I och för sig så var jag lika skeptisk med Radioheads senaste och det är ju en av mina favoritskivor för tillfället, så vem vet?

Här kan du lyssna på skivan och här kan du läsa mer om gruppen.

Den här lyssningsmöjligheten lär försvinna så ta tillfället i akt.

1 kommentar:

  1. Skivan sågades rejält på dagenskiva.com men det finns brittiska recensioner som säger att detta är årets absolut bästa platta. Tänkte köpa den imorgon när den släpps, ska bli riktigt intressant att höra den...

    SvaraRadera