tisdag 8 april 2008

Ny skiva från No-ManEtt av Steven Wilsons sidoprojekt heter No-Man. En grupp som av någon anledning passerat mig obemärkt förbi fastän Steven är med i gruppen. I alla fall så släpper gruppen en ny skiva, "Schoolyard Ghosts", den 12:e maj och från den skivan har singeln "Truenorth" med tillhörande video släppts. Bandet består utöver Wilson av Tim Bowness på sång och har funnits sen 1987. På Allmusic kan man läsa att gruppen kastar sig hejdlöst in i all möjliga musikstilar, men singeln "Truenorth" påminner rätt mycket om Blackfields och Porcupine Trees lugna låtar. Bra, lugn låt. Ska bli intressant att höra skivan.Mer information om "Schoolyard Ghosts" hittas på
den här minisidan.

3 kommentarer:

  1. No-man är ett fantastiskt band och jag upptäckte dem i och med albumet "Flowermouth" som kom 1994 om jag inte minns fel. Har samtliga plattor sedan dess och jag kan rekommendera dem alla. Nya plattan lär inte bli ett undantag, släpps dessutom på min födelsedag och är förhandsbeställd via Burning Shed...

    SvaraRadera
  2. Jag ska kolla upp bandets katalog vid tillfälle. Kul att ha nåt sånt att se fram emot.
    Grattis i förskott förresten.

    SvaraRadera