tisdag 15 april 2008

På Myspace kan alla höra dig skrika #2Tänkte att jag skulle göra en uppföljare till mitt tidigare inlägg där jag lite kort tipsar om mer eller mindre kända artister som jag sprungit på under surfning på Myspace.
  • Baron Bane. Gävlegrupp som spelar rock/pop/electronica/prog. Är relativt stora lokalt men som av någon outgrundlig anledning inte slagit större. Lyssna på vilken låt som helst av de som ligger upplagda på Myspace för de är alla lika bra. I ett av den här bloggens första inlägg kan du kolla på videon till låten "Solace".
  • Øresund Space Collective. Skönt improviserat psykedeliskt svensk-danskt musiksamarbete med ett imponerande medlemsantal.
  • The Amber Light. Alternativ rock från Jungfruöarna av alla ställen. Starka låtar med bra sång och sköna synthmattor. Jag gillade speciellt låtarna "Waste" och "Drake".
  • Wolverine. Söderhamnsband som spelar progressiv metal som egentligen förtjänar ett eget inlägg, men tills dess så kan ni kolla in deras sida på Myspace. Riktigt bra grupp som fick högsta betyg för sin senaste skiva i rocktidningen Kerrang. Känner du inte till gruppen och gillar den typen av musik är det ett givet tips. Video till låten "Hiding" hittas här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar