torsdag 10 april 2008

Polsk internetradioDags för ett nytt internetradiotips. Den här gången är det ett polskt nätverk som heter Polska Stacja och erbjuder ett stort gäng kanaler som är inriktade på olika genrer, allt från jazz till fransk musik. Den som jag lyssnat på är en kanal som heter Mocne Brzmienie Rocka som spelar hårdrock i en bra mix (dock med en förkärlek till Guns 'N Roses verkar det som). Eftersom min polska är under all kritik så vet jag inte vad stationens namn betyder, men min kompis Johannes (som även tipsade mig om kanalen) gissade på "Mycket Bra Rock". Kanske stämmer det?
128 Kbit/s i antingen mp3, wmv eller real är vad som erbjuds och det borde väl räcka.

2 kommentarer:

  1. Hittade en översättare och det verkar betyda "Sound of rock"


    http://www.poltran.com

    SvaraRadera
  2. Fast det hade vart roligare om det faktiskt hade betytt Mycket Bra Rock.

    SvaraRadera