tisdag 3 juni 2008

Gratis vuxenrock: Fem skivor med John WesleyNär John Wesley inte är ute och turnerar med Porcupine Tree (han är inte med i bandet utan spelar bara med på konserter) så gör han vuxenrock under eget namn. På hans hemsida kan man ladda ner fem studioalbum och en liveskiva alldeles gratis och om man gillar vad man hör kan man donera en peng. Jag laddade ner alla skivor och håller på och lyssnar in mig på dem nu och det låter helt okej men lite väl slätstruket och tillrättalagt för min smak, dock med några lysande undantag som exempelvis låten "The King Of 17". Mitt lyssnande fortsätter och förhoppningsvis dyker det upp några fler guldkorn. Jag lägger in låten "Shiver" från skivan med samma namn så ni kan få en bild av hur karln låter.
Nedladdningssidan hittar du här. Eller så klickar du på länkarna som jag så lämpligt radat upp här under.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar