tisdag 3 juni 2008

Lisa Miskovsky i BingolottoSka man bli tvungen att titta på Bingolotto nu på torsdag? Ja, det verkar inte bättre för Lisa Miskovsky kommer att uppträda med en ny låt, "Another Shape Of My Heart". Titeln får mig osökt att tänka på Backstreet Boys-låten, "Shape Of My Heart", hon var med och skrev en gång i tiden. Vi får höra om de två låtarna har något med varandra att göra? Låten finns med på Greatest Hits-skivan "Last Year's Songs" som kommer någon gång i sommar.
Så frågan är om jag ska byta en eventuell öl i solsken mot Lisa? Svårt, men jag tror jag spelar in programmet så kan jag snabbspola över färgfemmor och utlottningar av 1000 kilo salt till PRO:s kafferep i Hallstahammar samt jobba på min solbränna.

Bingolotto sänds torsdag 5/6 19.30. TV4 är kanalen.

1 kommentar:

  1. Var nu en vettig människa och stanna inne så jag slipper se så himla blek ut på stranden bredvid dig i år igen!

    SvaraRadera