tisdag 10 juni 2008

Lyssna på Sigur Rós nya i sin helhetFör ett tag sedan så fick vi ett gratis smakprov från Sigur Rós nya skiva "Með Suð í Eyrum Við Spilum Endalaust" i form av låten "Gobbledigook". Nu bjuds vi på lite mer, nämligen chansen att lyssna på hela skivan strömmande (eller streaming, vet fortfarande inte vilket ord jag ska använda). Här hittas länken.
Jag lyssnar på plattan medan jag skriver detta och tycker mig höra ett lite poppigare Sigur Rós, men det kanske ändras längre fram på skivan? En sak är dock säker: det är Sigur Rós vi har att göra med. Lyssna själv, det är gratis.


Uppdatering 080625:
Tyvärr kan man inte provlyssna på skivan längre så jag tog bort länken.
Två recensioner av skivan har ramlat in: DN (3/5), Aftonbladet (2/5)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar