fredag 18 juli 2008

Skapa dina egna ringsignalerEn underlig företeelse nuförtiden bland dagens mobilägare är att dels har de hela apparaten full med olagligt nedladdad musik, för man kan ju inte betala för musik, men samtidigt så betalar de gladeligen dyra pengar för en bråkdel av en låt för att använda den som ringsignal. Nu ska jag inte lägga någon större energi på att debattera detta (för jag är väl inte helt oskyldig på den första punkten) utan istället tipsa om en sida där man kan skapa sin egen ringsignal genom att ladda upp en mp3:a.

Sidan heter Tune Us In och fungerar på så sätt att du laddar upp en låt som innehåller en parti som du tycker passar som ringsignal, väljer starttid i låten och hur länge signalen ska hålla på. När det är klart är det bara att ladda ner den färdiga signalen till datorn. Jag testade detta och det fungerade utan några större problem.

Är du trött på alla ungar som skriker "svara då!" eller Crazy Frog och istället vill ha lite sköna blastbeats från Napalm Death som ringsignal så är det sidan för dig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar