måndag 25 augusti 2008

The Buggles - I Am A Camera

Okej, nu ska jag försöka förklara tankegången med att jag lägger in den här videon: Jag köpte en videokamera som jag testat i helgen och jag har kommit fram till att jag inte är helt nöjd med den. Jag blir lätt frustrerad när jag köper prylar och de inte fungerar som de ska (i just det här fallet var det ett väldigt störande ljud från kassettmekanismen) och tänkte att jag skulle hitta en lämplig låt för detta. The Buggles "Video Killed The Radio Star" kom i åtanke, men när jag letade efter den videon på YouTube så såg jag att The Buggles även spelat in låten "I Am A Camera" som jag endast känner till med Yes. Jag vet att Trevor Horn och Geoff Downes gick med i Yes i och med skivan "Drama" och på den ligger den här låten, men inte att de spelade in en ny variant av sin egen låt. Det mer synthdoftande orginalet med The Buggles kan avnjutas nedan.Jag vet inte om jag föredrar någon av versionerna mer eller mindre då låten är rätt medelmåttig, men jag lärde mig något nytt idag i alla fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar