tisdag 5 augusti 2008

Svenskt och bra: WaterdogJag visste att min kusin Patrik spelade i ett band, men jag hade inte utforskat det så mycket mer. Men så häromdan så pratade jag med mina föräldrar om det och jag bestämde mig för att gräva lite djupare i ämnet. Jag hittade till gruppen Waterdog där Patrik är gitarrist och blev positivt överraskad. Skön rock med influenser lite varstans ifrån. Gruppen har, under deras tioåriga historia, släppt två fullängdare och ett gäng EP:s. Det senaste albumet, "Laborieux Parcours", kom 2007 och från den lägger jag in en video med låten "Open The Gates To Heaven".
Efter att ha läst på lite verkar det som att de är (var?) riktigt stora i Lettland samt i hemlandskapet Skåne med omnejd. Kul tycker jag. Kolla in gruppens
hemsida, blogg och MySpace-sida för mer information.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar