måndag 22 september 2008

Ibland gör sig verkligheten påmind

Livet är inte bara en massa svammel om mer eller mindre kända artister eller inbäddande av YouTube-klipp med mobilfilmer från någon konsert jag varit på. Detta blev väldigt tydligt förra torsdagen då min lille son föddes två och en halv vecka för tidigt. Till en början hade han lite svårt med andningen men tack vare duktig personal på sjukhuset är han nu frisk som en nötkärna och idag fick vi åka hem. Så om någon undrar var alla mina dagliga inlägg tagit vägen så är det förklaringen. Ska bli roligt att se vilken musiksmak han väljer för att göra revolt mot pappa...

10 kommentarer:

 1. Hehe. Just det, hoppas att grabben inte läser den här bloggen och får tips. :)

  SvaraRadera
 2. Grattis Pär!
  Kan inte annat än hålla med. Man får perspektiv på saker och ting när man får barn och blir pappa. Hände mig för 2 år sedan när min dotter föddes. Och ja, hon gillar musik, speciellt den jag spelar för henne, inbillar jag mig i alla fall ;-)

  Björn

  SvaraRadera
 3. Grattis! Min äldsta dotter gillar Anna Books Samba-låt, som hon hade med i melodifestivalen. Och jag har verkligen försökt skola henne med jämna doser Led Zeppelin - men det hjälpte inte. Jag har gett upp; hon är fem och då gör de som de vill ändå. Ha!

  SvaraRadera
 4. Var på väg att skvallra i en kommentar om vart du tagit vägen men visste inte hur personlig du ville att bloggen skulle vara.

  Nu ska jag bara bli frisk så jag kan komma och besöka LL.

  SvaraRadera
 5. Ledsen att behöva vara den som upplyser dig, men det är inte frågan om VAD utan NÄR L gör revolt med sin musiksmak.. Helt omöjligt att han väljer samma smörja som dig.. :D :D

  Hur som helst, stort grattis till dig och din familj..! Vi kikar över när värsta stöket lagt sig.. :)

  SvaraRadera
 6. Grattis :)

  Du får väl hoppas att han inte får samma musiksmak som heckles iaf ;)

  SvaraRadera
 7. Tack för alla gratulationer.

  Och heckles, med din logik så kommer alltså dina barn att få en riktigt bra musiksmak när de gör revolt. ;)

  SvaraRadera
 8. Skillnaden Pär är att eurodisco är bra.. Tilde diggar redan E-type.. :D

  SvaraRadera