onsdag 8 oktober 2008

Neil Young - Old ManDags för ett videoklipp, det har ju gått flera inlägg utan rörliga bilder och så kan vi inte ha det. Jag har letat upp en pärla från 1972 med Neil Young. I ett tv-framträdande framför han "Old Man" från skivan "Harvest". Finns det någon koppling till mitt liv i och med att jag lägger in den här låten? Nja, först och främst är den en bra låt, men man kan ju alltid efterkonstruera och säga att jag nu faktiskt är min grabbs old man.


2 kommentarer:

  1. Kanonlåt! Undrar om han inte faktiskt spelade den på Way out west i somras? Gitarrteknikern gick in och spelade banjo. Fast det finns förstås inte ett svagt spår på den skivan. Hmm, nåt att mäta sig mot.

    SvaraRadera
  2. Det är verkligen en kanonlåt och skiva. Hade vart kul att se honom, men då hade festivalen varit tvungen att hetat Way Out In The Middle.

    SvaraRadera