tisdag 4 november 2008

Godbit från MTVs arkiv: Waiting On A Friend

MTV har lagt ut alla (?) sina videor på nätet på sidan MTV music. Jag tänkte jag skulle gräva lite i deras arkiv för att se om man kan hitta någon oväntad, gärna bortglömd godbit. Efter lite sökande hittade jag till slut det okända garagebandet Rolling Stones med låten "Waiting On A Friend". Hmm, jag lyckades kanske inte helt med min uppgift, men låtvalet var väl ändå inte det mest uppenbara. Jag kommer ihåg att jag såg videon för många herrans år sedan och av någon underlig anledning har jag inte glömt bort den. Kanske för att jag tycker den är lite lustig i all sin enkelhet; Mick Jagger väntar på Keith Richards så att de kan gå till en bar och träffa resten av bandet. Ingen mening att fundera mer, låten är bra och hittas på skivan "Tattoo You".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar