onsdag 17 december 2008

Idag är det Opethspelning... eller?Igår kom jag hem från en tjänsteresa och idag bär det av igen, men den här gången på en nöjestripp. Förhoppningsvis måste jag väl lägga till. Opeth var ju tvungna att ställa in helsingforsspelningen i måndags på grund av att Åkerfeldt drabbats av laryngitis och man blir ju lite orolig att det även kommer drabba stockholmsspelningen ikväll. Det vore ju en katastrof eftersom jag sett fram mot den här konserten hela hösten. Enligt Mikaels myspaceblogg så har han fått medicin och har goda förhoppningar om kvällens evenemang.
Hoppas bara att man får reda på hur det blir innan man satt sig på tåget.

Jag uppdaterar det här inlägget när jag vet mer.
Uppdatering 081217:
Verkar som att det blir spelning ikväll. Detta enligt den här tråden på Opeth Fanclub.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar