onsdag 10 december 2008

Queen - I Want It All

Jag kommer ihåg första gången jag hörde "I Want It All" med Queen på Sky Channel (eller om det var Super Channel). Jag tyckte den var oerhört bra då. Håller den fortfarande? Ja, det gör den faktiskt tycker jag. Jag kanske stryker adjektivet oerhört, men tycker fortfarande den är bra.

4 kommentarer:

 1. Ja, fortfarande kanonbra. En av Queens bästa låtar. Ja en av de 20 bästa i alla fall. Åkte buss upp till stockholm och såg dem på Råsunda 1986, Oj oj oj va bra. Fortfarande ett av mina starkaste konsertminnen, trots att det gått över 20 år. Ser annars fram emot Opeth på lördag.

  SvaraRadera
 2. Själv ser jag fram mot Opeth på onsdag. :)

  SvaraRadera
 3. Hej
  Jag såg också Queen på Råsunda 1986 och ja, låten är fortfarande bra. Enda smolket i glädjebägaren när man tittar på detta klipp, är att man inser vilken våldtäkt det är av Queen att fortsätta med fåntratten Rodgers vid mikrofonen...

  SvaraRadera