onsdag 14 januari 2009

Melloboat 2009 inställt

Igår vid fikabordet satt jag och en kompis och sa att det är hög tid att köpa biljetter till årets Melloboat. Glad i hågen gick jag in idag på Melloboats hemsida för att se om det var några nyheter om evenemanget. Men vad möts man av då? Jo, följande bild:
Det blir med andra ord ingen båtresa i år. Jag letar vidare efter mer information, men det finns inte ett ord om varför eller var de som redan köpt biljetter ska vända sig för att få pengarna tillbaka. Jag söker vidare på
Melloboats MySpace, ingenting förutom några kommentarer. Det enda jag hittade var på Tallink Siljas sida där följande stod:

Evenemanget är inställt p g a olika omständigheter som varken arrangören eller TallinkSilja kunnat påverka. Köpta biljetter återlöses.


Riktigt tråkigt är det, antagligen har det väl inte gått ihop ekonomiskt. Man får ge Stefan Dimle en eloge för att han försökte men lite mer information hade dock varit på sin plats. Hoppas att det blir någon ny resa i framtiden.

1 kommentar:

  1. Själv är jag under arton, så jag påverkas inte direkt. Men det är allt synd för resten av progvärlden. Suck...

    SvaraRadera