onsdag 18 februari 2009

I inkorgen #8

Mailen ramlar in så nu det är dags igen.

----------Dreamgale är ett mystiskt band som spelar musik som man kan hitta någonstans mellan Baron Bane och topplistan. Ambitiös hemsida med provlyssning som är väl värd ett besök.

---------Twiggy Frostbite firar sitt debutalbumsläpp med en konsert på Lilla Hotellbaren (Scandic Malmen, Folkungagatan 47). Skivbolagskollegorna Deer Tracks och O'Spada drar sitt strå till stacken och uppträder även de.

----------
Festivalen Umeå Open ligger inte på latsidan utan fyller på det redan digra artistutbudet (bland annat The Hives, The Soundtrack Of Our Lives) med Boris and the Jeltsins, Frida Hyvönen, Kleerup och Love Is All. Utöver detta så anordnas en DJ-tävling.

----------


David Carlson är en gitarrist som spelat med Raj Montana Band, Pugh Rogefeldt och Mikael Rickfors. Han har redan givit ut två instrumentala skivor men det här är hans första album med sång och har varit i planeringsstadiet i 25 år, men på grund av personliga problem så kommer den först nu.

----------


Sidewalk släpper sin debut-EP "Takeoff" i en deluxeversion. Den fysiska skivan är visst slut, men då kan man ladda ner den från hemsidan alldeles gratis.

2 kommentarer: