onsdag 25 mars 2009

The Deer Tracks spännande debutJag har lyssnat lite på Gävlebandet The Deer Tracks debutalbum "Aurora" och som alltid med mig så växer skivor efter några lyssningar.
Gruppen består av Elin Lindfors och David Lehnberg och det som möter mina öron är en lugn ström av skör Stina nordenstamsång från både Elin och David ackompanjerat av electronicablippande popmusik som jag börjat uppskatta så smått.
Favoritlåten är "Yes This Is My Broken Shield" som börjar lugnt med de tidigare nämnda ingredienserna för att sedan byggas upp till ett crescendo. Alltid ett vinnande låtrecept hos mig. Även "127sexfyra" faller mig i smaken och den är en rätt bra fingervisning om hur hela skivan låter.

"Aurora" som helhet kanske är för lugn för min smak för att den ska bli en favorit men är jag i rätt sinnesstämning så är den helt klart lyssningsvärd.

Mer om gruppen
här.

Video till låten "127sexfyra":
1 kommentar: