fredag 13 mars 2009

Sophia Somajo - I-ronyHåller jag på att mjukna rejält? Var är alla prog- och hårdrocksvideor? För andra gången den här veckan så är det dags för en radioaktuell låt. Till mitt försvar så är "I-rony" med Sophia Somajo aktuell på P3 vilket gör det lite lättare gör mig att rättfärdiga detta. Eller egentligen så bryr jag mig inte, jag tycker låten är bra och det är ju det som räknas.
Första gången jag hörde den var jag övertygad om att det var Robyn, men Sophia har ju helt klart sneglat lite åt Robyns håll. En snabb koll på nätet upplyser mig att det är en svensk tjej som gör det mesta själv som vi har att göra med. Mer om henne hittas
här.


3 kommentarer:

 1. Är det någon typ utav pop-demon som har tagit över din kropp?

  SvaraRadera
 2. Nu får det väl vara nog? Vad blir det härnäst? Kanske en ompa ompa vecka med Hammerfall? :D lol

  SvaraRadera
 3. Jag gissar att det är någon sorts demon som tagit över min kropp, men jag ska genast börja med en exorsism.

  Hmm, ompaompa-vecka? Varför inte? :)

  SvaraRadera