onsdag 29 april 2009

Albumpremiär på MySpace: Isis - Wavering RadiantDen 5:e maj släpper Isis sitt femte album, "Wavering Radiant", och banne mig har de inte lagt ut den på MySpace redan nu (länk)? Som vanligt är det en härligt hård experimentell mix av progressivt och post-metal som möter oss. Eventuellt lite mer progressivt än vi är vana vid? Jag tycker också att det är mer vanlig sång än på tidigare alster. Dock inget jag kan bevisa, bara en känsla.

Låtlistan:

1. "Hall Of The Dead"
2. "Ghost Key"
3. "Hand Of The Host"
4. "Wavering Radiant"
5. "Stone To Wake A Serpent"
6. "20 Minutes / 40 Years"
7. "Threshold Of Transformation"

Som vanligt är det inte helt lätt att komma in i Isis värld genom slölyssning. "Wavering Radiant" kräver helt klart några lyssningar innan man får grepp på den så för min del blir det till att återvända ett antal gånger för jag gillar det jag hör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar