måndag 20 april 2009

Albumpremiärer på MySpace: DJ Hell och Melody Club

Det ramlar in tips om albumpremiärer på MySpace hela tiden. Som jag tidigare skrivit så gillar jag det och fortsätter att dela med mig av dem.


----------Först ut är tyska DJ Hell. Måste erkänna att jag var skeptisk när jag hörde artistnamnet då jag gjorde paralleller till DJ Bobo. Nu var det turligt nog olika sorters musik. DJ Hell spelar en suggestiv techno / electronica och har lockat till sig kända gästartister som Bryan Ferry och P Diddy. Hela skivan, som för övrigt heter "Teufelswerk", är väl värd en lyssning.

----------Den andra skivan är "Goodbye to Romance" med svenska hitmakarna Melody Club som gjort en refrängspäckad historia som med största sannolikhet kommer att leta sig ut på topplistor och radiospellistor. Länken hittas här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar