torsdag 2 april 2009

Albumpremiärer på MySpace

Som ni trogna bloggläsare har förstått så gillar jag när hela skivor erbjuds för provlyssning så att man kan bestämma om man vill köpa albumet i fråga. Därför tycker jag det är alldeles ypperligt av MySpace att erbjuda några nya skivor för strömmande lyssning. Hoppas att det blir fler sådana här inlägg. Vet inte hur länge de ligger uppe så passa på om intresse finns.

Följande fyra har jag fått information om:


Peter, Bjorn And John - "Living Thing". Sveriges senaste popexport bjuder på gratis provlyssning av senaste skivan. Jag har inte förstått deras storhet än, men kanske gör det efter en lyssning? Länk.


John ME - "I Am John". "Love Is My Drug" är en trallvänlig låt som jag hört på P3 ett antal gånger. Skivan i övrigt innehåller några spännande ögonblick. Släpps 8 april. Länk.


The Fine Arts Showcase - "Dolophine Smile". Helt ny bekantskap. I utskicket står följande: "Dolophine Smile” är en resa till kärnan av ett brustet hjärta. En frank och ärlig titt på ett förhållande som håller på att rasa samman. Låter riktigt bra om du frågar mig. Släpps 8 april. Länk.


Kristofer Åström - "Sinkadus". Gamle Fireside-medlemmen Kristofer Åström spelar skön rockmusik på den nya plattan. Skramliga singeln "Twentyseven" är väl värd en lyssning. Eller hela skivan är värd att lyssnas på. Släpps 8 april. Länk.

1 kommentar: