tisdag 14 april 2009

Corey Taylor sjunger pudelrockHittade ett klipp där man ser (i vanliga fall) stentuffe Slipknot-sångaren Corey Taylor sjunga tillsammans med plojgruppen Steel Panther. Nu är det inte någon Metallica-cover eller ens Alice Cooper utan det är Poisons "Nothin' But A Good Time" och Ratts "Round And Round" som framförs. Låtvalet är oväntat med tanke på Slipknots image, men rätt befriande att Corey har lite självdistans.
Inte världens bästa kvalitet i klippet, men Taylor verkar ha skoj.
2 kommentarer:

  1. Då har du bog inte hört så mycket från Corey, det finns Circle och Vermilion Pt. 2 på Slipknot´s platta Vol. 3: (The Subliminal Verses), det finns Snuff på Slipknot´s platta All Hope Is Gone. Sen tar vi Corey´s band Stone Sour, kan du kolla plattan med samma namn och låtern Bother eller deras andra platta Come What(ever) May med låtarna Through Glass och Zzyzx Rd. Den mannen har nog bland de bredaste registret jag har hört, han vrålar som en gud, han sjunger ut som en gud, han sjunger väldigt bra o fint i de lugnare låtarna, jag är inte alls förvånad över flera covers han gjort, bl.a. denna du lagt upp, och andra han gjort med Camp Freddy

    SvaraRadera
  2. Jag har hört rätt mycket med Slipknot och är väl medveten om Coreys röstresurser. Det jag tyckte var lite roligt var att han gick in och sjöng uppenbara pudelrockslåtar när Slipknot har den image de har med masker och allt.

    SvaraRadera