onsdag 13 maj 2009

I inkorgen #13

Se nu till att kolla in alla dessa musikaliska begivenheter.

---------Magdalena Konefal
har just släppt sin nya singel "Teach Me" och som om det inte var nog så har hon en spelning inplanerad på
Stockholm Jazz Festival den 18 juli. Lyssna och läs mer här.

---------

Mårten Sahlin
släpper sin första skiva "Vad Är Det Vi Väntar På". Mårten presenteras på följande sätt: De personliga texterna rör sig i en tydlig svensk tradition, medan influenserna till musiken och melodier går att hitta i en amerikansk tradition med en doft av altcountry. Låter det intressant? Gå till
Mårtens MySpace för att lyssna och läsa mer.

----------


Twiggy Frostbite ger bort sin andra singel från albumet "Through Fire". Låten heter "Thrown In Two" och hittas som mp3-fil här. Mer om gruppen här.

----------

6killer spelar cowboydoftande rock n' roll på sin nya skiva "Carnival Of Lost Souls". Lyssna på smakprov från den här.

----------Gratis skiva från svenske hiphoparen STOR. "Nya Skolans Ledare" heter albumet med gästartister som Petter, Promoe, Adam Tensta och laddas ner här. Läs mer om STOR här.

----------

Raplöftet Pato Pooh släpper också sin skiva "The I Work Hard Chronicles" helt utan kostnad. Pato Pooh har tidigare arbetat mycket som låtskrivare åt andra men nu är det dags för ett släpp under eget namn. Albumet hittas här.

----------Amber Oak är ett band från Skellefteå med influenser som The Beatles och The Kinks och de låter oss provlyssna på deras EP "Your Missing Piece" på MySpace.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar