onsdag 24 juni 2009

Vi gör en gemensam spellistaJag gissar att ni som läser min blogg är intresserade av musik. Kanske mer än normalt? Det vore ju synd att förspilla all denna kunskap så därför tänkte jag att vi tillsammans kunde göra en spellista i Spotify.
Min tanke är att den som känner för det går in på den gemensamma spellistan
Musik och mer som jag skapat i Spotify och lägger till en låt. Därefter går du till kommentarerna på det här inlägget och ger en kort motivation om ditt låtval.

Det här är ett experiment för att se om det blir ett olyssningsbart monster eller en oöverträffad musikmix som kommer hyllas i decennier. Det kan också bli så att det blir en väldigt kort spellista men det tycker jag vore tråkigt. Så kom igen och dela med dig av din musiksmak.

För att få variation så får endast en låt per artist läggas till. Så om någon redan tagit en låt med din favoritartist får du gnugga geniknölarna och lägga till en annan artist som inte finns tidigare.


Klart som korvspad? Då börjar jag...

----------

Min låt som jag lägger till är "1,000 People" med Blackfield för att det är en pampig poplåt med sköna synthljud och en väldigt mäktig refräng.


----------

Spellistan finns här:
Musik och mer.

1 kommentar:

  1. Jättebra idé! Jag ska genast lägga upp min favoritlåt - nån slagdänga med Måns Zelmerlöf.... Närå jag bara skojade. Du kan andas ut. /Matilda

    SvaraRadera