tisdag 21 juli 2009

Regina Spektor- Laughing WithJag måste fått en överdos av hårdrock efter mitt besök på Rockweekend vilket har resulterat i att jag softat till det lite med hjälp av Regina Spektor. En artist som växt för mig på sistone.
Från att ha varit någon som man halvhjärtat lyssnat till när hon spelats på radio till att upptäcka att det finns nytänkande, bra melodier och exprimentlusta i låtarrangemangen. Utöver detta så har Regina en bra röst och är skicklig på pianot. Man kanske kan säga att hon tagit över stafettpinnen från Kate Bush och Tori Amos då jag tänker på dessa när jag hör Spektors musik.
Jag kan rekommendera skivorna "Begin To Hope" (2006) och färska "Far" där låten "Laughing With" återfinns. Klippet jag lägger in är taget från
Late Show With David Letterman och kan ses i HD för den intresserade.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar