fredag 14 augusti 2009

Friformsjazz lockar till mackköp?

Oftast när man är inne i någon affär så skvalas det från någon av de vanliga reklamradiokanalerna eller möjligen senaste Absolute Music-skivan. Vid sällsynta tillfällen så kan det vara P3 som sköljer över en. Jag gissar att man köper mer om man får höra de senaste hitlåtarna när man provar kläder eller beställer en hamburgare?
Jag blev därför rätt förvånad när jag igår skulle beställa en macka på den kända smörgåskedjan och möttes av någon sorts friformsjazz som påminde om ett utflippat Keith Emerson-solo. Jag vet inte om det är vetenskapligt bekräftat att experimentell jazz ökar köplusten, men jag tog den stora varianten av mackorna så det funkade kanske på mig?

2 kommentarer:

 1. Vill bara kika in och skirva hej och hälsa att du har en jätte fin och bra blogg!!
  Gå gärna in på min blogg och skirv en kommentar:)
  Kramar!!
  //Amanda
  www.metrobloggen.se/brunnetmandaa

  SvaraRadera
 2. Äh, du var förmodligen bara hungrig.. ;)

  SvaraRadera