tisdag 18 augusti 2009

These Are My Twisted Words, gratislåt från RadioheadNu känner sig Radiohead givmilda igen. Låten "These Are My Twisted Words" kan laddas ner alldeles gratis från deras hemsida (länk) eller som torrent (länk).
Så här skriver gruppen om låten.

So here's a new song, called 'These Are My Twisted Words'. We've been recording for a while, and this was one of the first we finished. We're pretty proud of it. There's other stuff in various states of completion, but this is one we've been practicing, and which we'll probably play at this summer's concerts. Hope you like it.

Låten har samma skönt poppiga flumelektrokänsla över sig som låtarna på "In Rainbows" och jag tror banne mig att det är min favoritlåt för tillfället. Om det här är en försmak om hur kommande skiva kommer låta så bådar det gott för framtiden.

5 kommentarer:

 1. Hej

  Läste idag på en engelsk site (kommer tyvärr inte ihåg vilken) att Radiohead inte kommer att släppa några fler fullängdsskivor, varken i fysisk form eller som download. Man sa sig helt enkelt vara trötta på att spela in hela album. Istället ska man när andan faller på spela in enstaka låtar eller EP:s.

  SvaraRadera
 2. Trist i så fall. Jag är en ivrig förespråkare för albumformatet. Hoppas att de kommer på andra tankar.

  SvaraRadera
 3. Hej
  Jag håller med dig Pär, album ska det vara.

  SvaraRadera
 4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 5. hmm.. skrev visst fel i mitt förra, så jag börjar om..

  Djärvt, men smart.. Bättre en EP med bara bra låtar än ett album med 30% bra låtar.. Nu är jag ingen Radiohead-lyssnare själv, men jag önskar att fler artister gjorde så här istället för att fylla sina album med oinspirerade skräplåtar..

  SvaraRadera