tisdag 29 september 2009

Egba, gratis gammal jazzrockIbland kan det vara skönt att lyssna på experimentell jazzrock från sjuttiotalet. Nu händer det inte varje dag att jag hittar något i den genren som väcker mitt intresse. Idag är dock ett undantag för jag stötte på gruppen Egbas två första plattor, "Egba" och "Jungle Jam", för gratis nerladdning utlagda av gruppen själv eftersom de inte finns återutgivna.

Musiken låter som jag tidigare skrev: jazzigt, experimentellt och lite progressiv rock tycker jag mig höra ibland.

Styr din kosa till nedladdningssidan och därefter till gruppens hemsida så har du gjort en musikalisk resa som du inte trodde du skulle göra när du vaknade i morse.

2 kommentarer:

  1. Jösses!! Hade glömt bort Egba! Ha, lyssnade skitmycket på just "Jungle Jam". Tack, you made my day! Ha ha!

    SvaraRadera
  2. Damn!! det där var ju bra som fan! Och med Dr Åke bakom kaggarna inte minst! Kul! Ska fan leta efter EGBA-plattor på skivloppisen som finns här i stan.

    SvaraRadera