torsdag 17 september 2009

The Incident på SpotifyJag har beställt Porcupine Trees nya skiva, "The Incident", på CD men den har inte behagat dimpa ner i min brevlåda än. Samtidigt ser jag att den nu finns på Spotify. Jag är nu med andra ord i valet och kvalet om jag ska vänta på CD:n och lyssna i stereon med bättre ljud eller om jag ska lyssna på albumet i datorn i mina billiga hörlurar? Det lutar åt det första alternativet eftersom allt Steven Wilson gör har väldigt hög ljudkvalitet och det vore synd att kasta bort det på hörlurarna. Men om inte skivan kommer imorgon kan jag nog inte hålla mig hela helgen.

Ujuj vilka problem man kan ha, jag återkommer i alla fall med mina intryck när jag lyssnat några gånger. Ni som vill lyssna på momangen hittar skivan här.

5 kommentarer:

 1. Hej Pär

  Här är också en som går i väntans tider ;-) och som du säger kommer den inte i morgon, ja då vet jag inte om jag kan hålla mig...

  SvaraRadera
 2. Själv köpte jag skivan i stadens skivbutik i går. Och nya Muse. Kul att det fortfarande finns en skivbutik i en liten stad som Trollhättan, som satsar på ett sortiment som sträcker sig utanför topplistan (ja där hamnar väl iof Muse men ni fattar vad jag menar). Ibland måste dock jag vänta, för jag vill stötta butiken och beställer hellre mina skivor genom dem än på nätet. Så nu sitter jag och väntar på IQs nya grymma skiva.

  SvaraRadera
 3. Hej

  Jag håller med dig Hasse. Går det så tycker jag man ska stötta affärer. I Växjö är det dock numera lönlöst. Från att ha varit en väldigt bra skivaffärsstad med flera bra affärer så finns det numera INGEN renodlad musikaffär. De två som finns kvar satsar lika mycket på böcker/spel/filmer som musik. Tråkigt men sant. Däremot brukar jag alltid passa på att köpa i butik när jag är i Göteborg eller Stockholm.

  SvaraRadera
 4. I Söderhamn var det länge sedan den sista skivbutiken klappade igen så jag har inget val än att beställa från nätet.

  För övrigt så kom det ingen skiva idag så nu blir det lite rannsakan. Kanske lånar jag ett bättre par lurar? :)

  SvaraRadera
 5. Grr, fortfarande ingen skiva. Tur i oturen är väl att jag köpt en ny förstärkare som jag vill koppla in innan jag lyssnar.

  SvaraRadera