onsdag 30 september 2009

Musik och mer intervjuar Lisa MiskovskyDet har varit tyst om en av mina favoritartister Lisa Miskovsky ända sedan förra hösten då ledmotivet till spelet Mirrors Edge "Still Alive" släpptes. Jag har läst på hennes hemsida att en ny skiva är i görningen så jag mailade iväg några frågor som jag snabbt fick svar på. Nedan kan ni läsa resultatet.

- Jag har förstått att du skriver på nästa album för fullt. Hur går det? Några spännande samarbeten du vill dela med dig av? När släpps den?

- Jag har valt att jobba med en man som är norrlänning, jag är lätt förtjust i sättet att kommunicera och ser med spänning framemot vårt samarbete ihop. Nästa skiva släpps nog inte förrän nästa höst alt vår. Vi håller på att skriva nu samt göra demos.

- Låten "Still Alive" från tv-spelet Mirrors Edge har gett dig lite uppmärksamhet utomlands. Blir det en utlandssatsning i framtiden?

- Det hoppas jag verkligen och jag märker en tydlig skillnad på intresset från fans utanför Sveas gränser, svinkul tycker jag.

- Kommer vi att få höra fler låtar med svensk text i framtiden? De som vi hört hittills har gett mersmak.

- Jag kanske gör en hel skiva på svenska sen när jag är less på utlandet ha ha.

- Jag har tidigare läst att du skulle vilja göra något mer åt hårdrockshållet. Hur går det med dessa planer? Kan vi se fram mot en growlande Lisa Miskovsky?

- Jag har alltid haft en dröm om att göra en metal platta och som tur är så har vi sååååå många bra låtskrivare och bra producenter för detta i Sverige.

- Något du vill tillägga till de som läser denna intervju?

- Ja, nu ska jag ut och provköra min kompis minigrävare.

Jag får tacka Lisa väldigt mycket för dessa svar och så önskar jag lyckat till i framtiden. Både med musicerandet och grävandet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar