tisdag 8 september 2009

Naglfar i Idol

Innan den här tiden förra året så har jag aldrig kollat på Idol. Dels på grund av att de som inte kan sjunga skickas vidare från den första auditionen till den filmade för att göra "bra tv" och dels på grund av att jag helt enkelt inte gillat musiken. Men så slumpade det sig så att vi var tvungna att ligga kvar på neonatalavdelningen med vår nyfödda son förra året och tv:n i vårt rum gick det inte att välja någon annan kanal än TV4. Så vi hade inget val än att kolla på Idol och faktiskt så var det underhållande ibland.
Så nu när det drar igång igen så letade jag fram ett av de mest udda klippen från programmet; det är någon snubbe som, enligt uppgift i kommentarerna på YouTube, framför "The Brimstone Gate" med Naglfar. Jag tror det är den tyska varianten av programmet.Och när vi ändå är inne på ämnet så är det en annan kille som growlar i ryska Idol. Enligt uppgift är det antingen Samael eller Cannibal Corpse, eller möjligen båda?Hur dessa båda herrar inte blev världskändisar är för mig en gåta. Eller, de blev rätt kända men antagligen inte på det sätt de hade tänkt sig.

4 kommentarer:

 1. Följ min tågluff i bloggen :) Just nu befinner jag mig i Bern!

  SvaraRadera
 2. Oj, jo det ska jag..precis vad jag tänkte när jag satt och läste om Idol. "Tänk om någon bloggade om tågluff, det vore roligt"

  SvaraRadera
 3. Vad är det för läsare du har egentligen? Tågluffande Blondin-Bella wannabe's?

  Förresten så gillar jag tåg.. Är något upphetsande med dem..?

  SvaraRadera
 4. Totalt mysterium att dom där snubbarna inte sopade hem totalsegern i resp. Idol-tävling. Verkligen.

  SvaraRadera