onsdag 2 september 2009

Progressive Nation 2009Dream Theaters ambulerande sällskap Progressive Nation kommer ju till Stockholm den 25 september och med sig har de grupperna Opeth, Bigelf och Unexpect. Arenan är Hovet och det lär nog bli en minnesvärd afton för dem som kommer att gå på tillställningen. Själv kommer jag inte att göra det eftersom den enda grupp som är intressant för mig är Opeth och dem var det inte så länge sedan jag såg. Hoppas dock att det blir en återkommande turné som jag kanske kan gå på i framtiden.

5 kommentarer:

 1. Oj oj nya Dream Theater är ju helt grym och Big Elf är ett av världens mest underskattade band. Kommer att bli en helgrym kväll. Sen blir det både Porcupine Tree och Muse i höst.

  SvaraRadera
 2. Har du sett Classic Rock presents prog. En ny tidning enbart åt denna fina musikform :)

  SvaraRadera
 3. Hasse: Jag har läst om Classic Rocks progtidning men inte sett den någonstans.

  Pumpan: Tackar.

  SvaraRadera
 4. PROG-tidningen finns i välsorterade tidningsbutiker. Den är svindyr och kostar 185 spänn, men förutom att få läsa om ny och gammal prog så får man alltid en skiva med ny (av både kända, typ IQ, Pendragon, Porcupine Tree, och nya okända band) prog-musik. Den är inte dum och har varje nummer gett mig nya bra tips.

  Sedan så skulle tidningen kunna göras bättre, med fler långa artiklar och genomgång av olika bands kataloger. Men bara att kunna läsa en intervju med Fish om åren i Marillion gör tidningen värd sitt pris. Senaste numret bjuder även på artiklar om både Opeth och Porcupine Tree, men åtminstone artikeln om Opeth bjuder inte på något nytt tyvärr. Men sammantaget så har man några ganska trevliga timmar med tidningen.

  SvaraRadera