tisdag 13 oktober 2009

I inkorgen #19

Dags att sätta musklickarfingret i arbete för nu är det dags för en hel hög nya intressanta länkar.


----------

Amanda Jenssens
släpper sin nya skiva "Happyland" 28 oktober. Är du intresserad att få en signerad platta hemskickad så du har den på releasedagen så kan du köpa den här.

----------

Ape Rape Escape heter ett hårdspelande svenskt band som just släppt EP:n "Misfit Monkey's EP". Är du sugen på Refused-doftande tongångar så kolla då in bandets MySpace.

----------


En blandning mellan Coldplay och Timo Räisänen, kan det vara något? Vet inte om det är en helt rättvis bild av örebrobandet Yes I Am men det var det jag kom att tänka på när jag hörde låten "Lovesick" (
länk) från EP:n "Nightmare". Jag tyckte det lät bra. Vad tycker du? Länk till gruppens MySpace.

----------

JaeWon (Jimmy Skog) heter en rappare från Norrtälje. Han arbetar med en ny mixtape som kommer att kunna laddas ner gratis från hans sida i december. Kolla in honom här.

----------

Spana in Amber Oaks video till akustiska "This Life, This Heart" på YouTube.

----------


Den 25 till 27 mars 2010 är det dags för Umeå Open, Sveriges största inomhusrockfestival. Köper du tredagarsbiljett nu så får du 50 kronors rabatt och priset blir då 550 kronor. Kolla in festivalens hemsida.

----------

The Cortina Collective är ett gäng artister som hjälper varandra att släppa limiterade utgåvor av skivorna samt på olika digitala distrubitionsställena. En spotifyspellista finns för en introduktion till de olika artisterna. Roligt att upptäcka annorlunda grepp för att få ut sin musik. Läs mer här.

----------

Despotz Records har börjat samarbeta med det finska bandet Pintandwefall. EP:n "Hero Sounds" är först ut och där behandlas ämnen som zombies, bläckfiskar, pirajor, gängmedlemmar, ex-pojkvänner och småfåglars semestererfarenheter. Låter det intressant?
Här kan du se videon och här kan du grotta ner dig i bandet.

----------

Gina Jacobis
fansponsrade skiva "Ömtåligt Gods" kommer att ha releasefest den 24 oktober på Våningen i Sundsvall. Mer information finns att läsa på
Ginas hemsida.

1 kommentar:

  1. Amber Oak är grymma, indeed. Nåt att hålla ögonen på tror jag

    SvaraRadera