torsdag 22 oktober 2009

Prog i melodifestivalenNu blommar löken, fan har blivit religiös samt att någon får dra mig på en liten vagn. Jag läste Universum Nolls prognyheter och såg en länk till den här artikeln i Folket.se. Uppenbarligen så har Daniel Gildenlöw, sångare i metallprogarna Pain Of Salvation, fått med en låt i melodifestivalen. "Road Salt" heter den och var tänkt som en Pain Of Salvation-låt men kommer nu kanske att framföras av någon annan.

Själv gillar jag inte gruppen direkt men detta är en väldigt rolig nyhet och det kan inte annat än bli många gånger bättre än både The Poodles och H.e.a.t.
I en intervju sa Dan Swanö att han för några år sedan skickat in en låt till festivalen men att den inte kom med. Det hade varit en ännu större sensation om den antagits.

4 kommentarer:

  1. Jag börjar bli paranoid. Polarpriset har gått och blivit progressivt, nu det här? Jag känner mig som ett får som leds in till ett slakthus.

    SvaraRadera
  2. Jag tolkar det som att du inte gillar prog men att det inte går att värja sig. Om det är så så hoppas jag att du har rätt.

    SvaraRadera
  3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera