tisdag 24 november 2009

Ännu en supergrupp på gång?Om man ska tro artikeln på Musicradar så kan man kanske gissa att Jimmy Page är lite avundsjuk på John Paul Jones supergrupp Them Crooked Vultures och vill starta en egen. Enligt artikeln så är de andra medlemmarna lite överraskande Eric Clapton och Aerosmiths Joe Perry och Brad Whitford.
Om nu ryktet är sant så hoppas jag att de har ett gäng solida låtar förberedda innan de går in i studion så att de inte går samma öde till mötes som Chickenfoot och just nämnda Them Crooked Vultures.
Jag kommer hålla ögon och öron öppna för detta projekt men ärligt talat så har jag inte så stora förhoppningar, trots medlemmarna.

3 kommentarer:

  1. Vilka fans riktar man sig till? Eric Clapton, Aerosmith eller Led Zepperlins? Känns som det kommer sluta med någon ganska anonym gubbrock.

    SvaraRadera
  2. Tycker nog att XYZ skulle vara roligare.

    SvaraRadera
  3. Clapton skulle å andra sidan må bra av att spela i en grupp, han har varit fast i en halvbluesig muzakcirkel på räls. Och vad det gäller Chickenfoot så är kanske inte låtarna är speciellt originella men det låter bättre än något Van Halen gjort sedan den där F.U.C.K:-plattan.

    SvaraRadera