torsdag 26 november 2009

GogoyokoGogoyoko är en isländsk sida som säljer musik som nu hittat till våra breddgrader (eller Island är kanske ligger på samma på breddgrad som oss? jaja hursomhelst).
Ännu en musikhandelsplats tänker ni. Behövs det? Kanske inte? Skillnaden mellan Gogoyoko och många andra företag är att hela summan som man handlar för går direkt till artisten utan mellanhänder. Och som inte det vore nog så skänker Gogoyoko 10% av deras förtjänst, som kommer från reklam, till välgörande ändamål.
Ett finfint koncept som bara faller på en punkt och jag tror ni kan gissa vilken: utbudet. Tyvärr inte mycket som man känner igen. Mestadels, för mig, okända isländska artister, många är säkert jättebra, men den katalogen tror jag att det blir svårt för sidan att slå. Behövs någon publikdragare. Vi får dock hoppas att jag har fel.

Klicka dig till Gogoyoko
här. Nedan ett klipp som förklarar det jag just skrivit fast med bilder och ljud.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar